2-daagse workshop opstellingen; jouw vraagstuk uitwerken

Tijdens deze workshop opstellingen is het mogelijk jouw eigen vraagstuk uit te werken. Wil jij leren over de theorie van opstellingen, en ervaren hoe het is zelf een opstelling te begeleiden?
Weet jij wat een systeemopstelling is en in hoeveel situaties je deze kan inzetten om inzicht en heling te krijgen? Ben je al eens aanwezig geweest bij een opstelling, of werk je als coach, therapeut of healer en wil je meer weten over opstellingen? Dan is deze tweedaagse workshop een mooie start om kennis te maken met de basistheorie van opstellingen.

Graag je voor- en achternaam invullen
Ik neem contact met je op voor bevestiging en betaling.
Geef aan wat van toepassing is

Waarom opstellingen

workshop opstellingen
Systemisch verbonden

Een aantal jaren geleden ben ik met opstellingen in contact gekomen. Er werd een familieopstelling gedaan. Een cliënt werd opgesteld, samen met diens “ouders”. Andere mensen stonden in de ruimte als ouders, dit zijn de representanten. Er werden vragen gesteld, bewogen in de ruimte, van positie veranderd en langzamerhand kreeg de cliënt inzichten. Eerst was ik sceptisch. Hoe kan je nu op deze wijze inzicht bieden? Hoe kan het dat representanten dingen “weten”? Heel indrukwekkend om te zien hoe de cliënt werd geraakt en geheeld. Oude pijn werd losgelaten en er kwam ruimte voor liefde en acceptatie. Hierna heb ik nog een aantal keer opstellingen bijgewoond en elke keer weer was ik onder de indruk.

Deze manier van werken is zo helend dat ik graag wil dat meer mensen ermee in aanraking komen. Inzicht in systemisch denken veranderd letterlijk je kijk op het leven. Daarnaast is het een prachtige methode om in je praktijk toe te passen. Deze 2-daagse workshop geeft de tijd en ruimte om op persoonlijke vraagstukken in te gaan en deze uitgebreid uit te werken.

Wat krijg je in deze 2-daagse workshop

In deze workshop leer je over de achtergrond en theorie van opstellingen, vanuit de visie van Bert Hellinger. Ik vertel over hoe ik deze inzet tijdens opstellingen, en hoe je zelf op integere wijze een opstelling begeleid. We doen oefeningen waarbij je zelf kan ervaren hoe een systeem werkt en hoe je verbonden bent met je familie. Daarnaast krijg je de gelegenheid om zelf een systemische oefening te begeleiden.

We werken met een kleine groep, zo krijgt iedereen de kans te begeleiden en te ervaren. Omdat we twee dagen samen aan het werk zijn, ontsaat er een mooie verbinding en energie. Hierdoor ontstaat er het vertrouwen eigen persoonlijke vraagstukken uit te werken in een opstelling.

Beide workshop dagen hebben een afwisseling in theorie en praktijk. Hierdoor krijgt de theorie meteen vorm in de praktijk.

Deze dagen zijn geheel verzorgd; drinken en versnaperingen zijn aanwezig. Daarnaast is er een heerlijke vegetarische lunch.

Praktisch

Plaats: Almere
Organisator: Vrijbuiten, Annette Hoorn

Tijd:
10.00-17.00 uur, inloop vanaf 09.30uur

Kosten:
€160.00 inclusief drinken, versnaperingen en vegetarische lunch

Minimale deelname: 3 personen
Maximale deelname: 6 personen

Graag je voor- en achternaam invullen
Ik neem contact met je op voor bevestiging en betaling.
Geef aan wat van toepassing is