Over mij

Even voorstellen

Almere
Kerneigenschappen: Zachtaardig, doorzetter, openminded, empatisch en creatief.

Mijn naam is Annette Hoorn en ik woon met mijn gezin en huisdieren in Almere. Mijn praktijkruimte zit in Puur Almere, vlakbij het station van Almere centrum.

Zo lang als ik mij kan herinneren ben ik geïnteresseerd in de natuur en alles wat daarin leeft, mensen, dieren en planten. Mijn basisschool periode op de Vrije School in Zaandam heeft mijn interesse versterkt en hier heb ik nog steeds plezier van. In mijn pubertijd ben ik geïnteresseerd geraakt in natuurlijk leven. Ik werd mij bewust dat je pas goed in je vel zit als je hoofd, hart en lichaam in balans zijn. En nu is het de basis waar vanuit ik de coaching vorm geef. In mijn vrije tijd houd ik me graag bezig met: Yoga, tekenen, schilderen, lekker creatief bezig zijn, computerspelletjes en tuinieren. Daarnaast heb ik een passie ontwikkeld voor gezonde, natuurlijke voeding. Regelmatig probeer ik nieuwe recepten uit en als je in de praktijk komt staat er meestel wel iets lekkers klaar dat ik zelf heb gemaakt.

Een praktijk in Almere

Enkele jaren geleden heb ik besloten om de opleiding psychodynamische jeugdcoaching te gaan volgen. Na het behalen van mijn diploma heb ik een eigen praktijk geopend in Zaandam. Inmiddels zijn mijn gezin en ik verhuisd naar Almere. Hier is nu ook mijn praktijk gevestigd. Inmiddels heb ik de opleiding orthomoleculair voedings- en suppletieadviseur gevolgd aan de SOHF in Hoofddorp. In deze opleiding heb ik de achtergronden van de invloed van voeding op gezondheid en gedrag bestudeerd. Dit pas ik toe in mijn werk en dagelijks leven. Op dit momet volg ik de opleiding systemisch werk/ familieopstellingen. In mijn werk bundel ik opgedane kennis en vaardigheden. De ervaringen die ik heb opgedaan in mijn leven en de passie voor creativiteit, voeding en natuur komen op deze manier samen in mijn werk als coach en begeleider.

Het is mijn missie dat kinderen, jongeren en hun opvoeders vaardigheden en kwaliteiten ontdekken en inzetten zodat zij dichter bij zichzelf komen. Kinderen en jongeren laten vertrouwen op zichzelf, hun intuïtie, talenten en vaardigheden. Zodat zij kunnen opgroeien tot mensen met zelfliefde, zelfvertrouwen en zelfcompassie die zich vrij voelen om zichzelf te zijn.

Afspraak maken? info@vrijbuiten.eu