Over mij

Even voorstellen

Almere
Annette Hoorn, kerneigenschappen: zachtaardig, tolerant, empatisch, creatief en een beetje gek.

Mijn naam is Annette Hoorn en ik woon met mijn gezin en huisdieren in Almere. Mijn praktijk is gevestigd in PUUR Almere, vlakbij het station van Almere centrum.

Zo lang als ik mij kan herinneren ben ik geïnteresseerd in de natuur en alles wat daarin leeft, mensen, dieren en planten. In mijn pubertijd ben ik geïnteresseerd geraakt in natuurlijk leven. Ik werd mij bewust dat je pas goed in je vel zit als je hoofd, hart en lichaam in balans zijn. En nu is het de basis waar vanuit ik de coaching vorm geef. In mijn vrije tijd houd ik me graag bezig met: Yoga, tekenen, schilderen, lekker creatief bezig zijn en tuinieren. En stiekem vind ik computerspelletjes ook erg leuk. Daarnaast heb ik een passie ontwikkeld voor gezonde, natuurlijke en vooral lekkere voeding.

Een praktijk in Almere

Enkele jaren geleden heb ik besloten om de opleiding psychodynamische jeugdcoaching te gaan volgen. Na het behalen van mijn diploma heb ik een eigen praktijk geopend in Zaandam. Inmiddels zijn mijn gezin en ik verhuisd naar Almere. Hier is nu ook mijn praktijk gevestigd. Ik blijf me graag ontwikkelen en heb de opleiding orthomoleculair voedings- en suppletieadviseur gevolgd aan de SOHF in Hoofddorp. En verdiep ik mij in systeem- en familieopstellingen. In mijn werk bundel ik opgedane kennis en vaardigheden. De ervaringen die ik heb opgedaan in mijn leven en de passie voor creativiteit, voeding en natuur komen op deze manier samen in mijn werk als coach.

Het is mijn missie en levensdoel dat kinderen, jongeren en hun opvoeders vaardigheden en kwaliteiten ontdekken en inzetten zodat zij dichter bij zichzelf en elkaar komen. Kinderen, jongeren en hun ouders laten vertrouwen op zichzelf, hun intuïtie, talenten en vaardigheden. Zodat zij kunnen groeien tot mensen met zelfliefde, zelfvertrouwen en zelfcompassie die zich vrij voelen om zichzelf te zijn.

Afspraak maken? info@vrijbuiten.eu