Telecoaching, annoniem en toch persoonlijk

Coaching per telefoon of digitaal

telecoaching
Anoniem, wanneer het jou uitkomt

Je hebt niet altijd tijd en mogelijkheden om naar een coach toe te gaan. Reistijd, afstand, tijdstip, het zijn allemaal redenen waarom je niet gaat en met iets blijft lopen waar je hulp bij kan gebruiken. Privacy kan ook een rol spelen, soms is het gewoon makkelijker en fijn om anoniem over iets te kunnen praten. Een andere reden is dat het moeilijk voor je kan zijn om jezelf te uiten en misschien is er schaamte voor dat waar je over wilt praten. Telecoaching en digitale coaching zorgt ervoor dat deze dingen je niet meer tegen houden om begeleiding te krijgen. Deze vorm van coaching kan namelijk op een tijd en plaats die jou uitkomt en zelfs anoniem. Er zijn verschillende vormen van begeleiden mogelijk:

  • telefonisch
  • per mail, ondersteunt door Whats-app
  • per mail, met Whats-app en Skype (dit is niet anoniem)

Het is natuurlijk mogelijk om de telecoaching te combineren met persoonlijke afspraken of een sessie via Skype. Het is de meest flexibele vorm van coaching die er nu is.

Hoe werkt Telecoaching

Voor de telefonische begeleiding werk ik via telecoaches.nl Deze vorm van begeleiding betaal je per minuut gewoon met je telefoon(abonnement). Je hoeft niet eerst een afspraak te maken en bent vrij om zo vaak te bellen als je wilt. Ik ben te bereiken via telecoaches.nl Op de site van telecoaches kun je zien of ik beschikbaar ben en wat mijn boxnummer is.

Digitale coaching

Voor begeleiding via de mail en/of whats-app kan je mij mailen of bellen om kennis te maken en afspraken te maken. In dit gesprek kijken we samen welke vorm het beste bij jou en de situatie past en hoe vaak we contact hebben. Bij begeleiding via de mail krijg je binnen 48 uur inhoudelijk antwoord. De kosten verschillen per traject, waarbij er grote flexibilitet is om aan te sluiten bij jou wensen en behoeften. Je betaalt vooruit per maand of per week.