Routebeschrijving

Routebeschrijving 1 

Vanaf de houtveldweg neem je de afslag naaar de Aris van Broekweg. Dan meteen na de eerste kruizing rechts de parkeerplaats van de Aldi oprijden, hier kan geparkeerd worden. Daarna loop je vanaf de parkeerplaats de weg in naar de achterzijde van de woningen. Hier is een kleine trap naar beneden. Als je deze afloopt ben je bij de poort van Vrijbuiten.

Routebeschrijving 2

Vanaf de Westzanerdijk deze afrijden richting station Zaandam tot je bij de parkeerplaats van de Aldi bent. Hier kan geparkeerd worden. Daarna loop je vanaf de parkeerplaats de weg in naar de achterzijde van de woningen. Hier is een kleine trap naar beneden. Als je deze afloopt ben je bij de poort van Vrijbuiten.

Voor een gedetaileerde routebeschrijving: Google maps

Lopend vanaf Station Zaandam

Neem de achteruitgang van station zaandam. Steek de houtveldweg over richting Blokschaaf  (de lage flats). Loop hierlangs en sla daarna linksaf naar de fiets-wandelbrug. Als je deze oploopt kom je op de Westzanerdijk. Sla rechtsaf en loop door tot de parkeerplaats van de Aldi. Loop deze op en sla dan rechtaf, je komt dan aan de achterzijde van de huizen. Hier is een kleine trap naar beneden. Als je deze afloopt ben je bij de poort van Vrijbuiten.

Plattegrond looproute

Vrijbuiten is makkelijk bereikbaar met bus, trein auto en fiets. De Praktijk zit op slechts 10 minuten loopafstand van het Station Zaandam.

Kijk voor een planning met het openbaar vervoer op: 9292ov

De ingang van Vrijbuiten is aan de achterzijde van de woning. Hier kan je gratis parkeren op het grote parkeerterein van de supermarkt.

Er is geen wachtruimte, je kunt je kind brengen en op de afgesproken tijd weer ophalen.