Voedingsadvies

Als voeding je leven beheerst

Buikpijn, migraine, overeten, niet willen eten, dwangmatig bezig zijn met eten, altijd pijn hebben, ondergewicht, overgewicht, hoge bloeddruk enz. enz. De lijst is eindeloos lang. We kunnen zoveel lichamelijke en emtionele klachten hebben die verband houden met hoe en wat we eten. En net zo vaak is eten of niet eten een manier om controle te houden over ons leven.

Voedingsadvies met een orthomoleculaire basis gaat verder dan alleen voeding aanpassen. Wanneer je breder kijkt naar voedings- en eethulpvragen, ontstaat er een compleet beeld van een mogelijke oorzaak, en inzicht in de weg naar verbetering. Bij voedingsbegeleiding kijk ik samen met jou naar, je voeding, je leefpatroon, je emotionele bagage en welke invloed er is op je leven. En wat je kan aanpassen om verbetering te krijgen en levensvreugde te ervaren.

voedingsbegeleiding voor jongeren en kinderen

voedingsadvies
Plezier in eten zorgt voor balans

Voor kinderen en jongeren is eten of niet eten vaak een middel tot controle. (On)bewust wordt eten ingezet omdat er andere zaken spelen. Door aan de slag te gaan met deze zaken kunnen er veranderingen plaats gaan vinden in het eetpatroon. Zonder dat de nadruk op het eten hoeft te liggen.

Bij Vrijbuiten krijg je naast begeleiding op het gebied van voeding ook coaching bij het maken van veranderingen. Ondersteuning in dit proces zorgt ervoor dat jij het volhoudt en dat de veranderingen snel gaan voelen als nieuwe gewoonten. In periodes dat de motivatie minder is, kan je terugvallen op je nieuw geleerde vaardigheden of even contact met mij zoeken.

Met Vrijbuiten sta je er niet alleen voor!