Over mij

Even voorstellen

Annette Hoorn
Voel je vrij jezelf te zijn!

Mijn naam is Annette Hoorn en ik woon met mijn gezin en huisdieren in Almere. Mijn praktijk is gevestigd in PUUR Almere, vlakbij het station van Almere centrum.

Zo lang als ik mij kan herinneren ben ik geïnteresseerd in de natuur en alles wat daarin leeft; mensen, dieren en planten. Tijdens mijn leven heb ik ervaren dat je pas goed in je vel zit als je hoofd, hart, levensvisie en lichaam in balans zijn. En nu is dat de basis waar vanuit ik ondersteuning bied aan de mensen die in mijn praktijk komen. Centraal hierin staat het (her-)ontdekken van jouw eigen innerlijke bron van zelfliefde en levensvreugde. Van hieruit kan je jezelf voeden met liefde, begrip, plezier en acceptatie. Zo ervaar je weer de geestdrift en vrijheid die het leven zo leuk maken.

Een praktijk in Almere

Enkele jaren geleden heb ik besloten om mijn werk anders vorm te gaan geven. Ik was in die tijd werkzaam in de kinderopvang. Ik voelde de behoefte om meer gericht met kinderen en mensen te werken zodat zij ook meer balans in hun leven kunnen ervaren. In 2017 zijn mijn gezin en ik verhuisd naar Almere. Hier is nu ook mijn praktijk gevestigd. De ervaringen die ik heb opgedaan in mijn leven, mijn opleidingen en de passie voor creativiteit, voeding en natuur komen samen in mijn werk.