Workshop Opstellingen

Wil je zelf wel eens een kleine opstellingen begeleiden en ervaren hoe bijzonder dit is?
Tijdens deze workshop is dat mogelijk. Weet jij wat een systeemopstelling is en in hoeveel situaties je deze kan inzetten om inzicht en heling te krijgen? Misschien ben je al eens aanwezig geweest bij een opstelling, of werk je als coach, therapeut of healer en wil je meer weten over opstellingen.

Graag je voor- en achternaam invullen
Ik neem contact met je op voor bevestiging en betaling.
Geef aan wat van toepassing is

Waarom opstellingen

workshop opstellingen
Systemisch verbonden

Een aantal jaren geleden ben ik met opstellingen in contact gekomen. Er werd een familieopstelling gedaan. Een cliënt werd opgesteld, samen met diens “ouders”. Andere mensen stonden in de ruimte als ouders, dit zijn de representanten. Er werden vragen gesteld, bewogen in de ruimte, van positie veranderd en langzamerhand kreeg de cliënt inzichten. Eerst was ik sceptisch. Hoe kan je nu op deze wijze inzicht bieden? Hoe kan het dat representanten dingen “weten”? Heel indrukwekkend om te zien hoe de cliënt werd geraakt en geheeld. Oude pijn werd losgelaten en er kwam ruimte voor liefde en acceptatie. Hierna heb ik nog een aantal keer opstellingen bijgewoond en elke keer weer was ik onder de indruk.

Deze manier van werken is zo helend dat ik graag wil dat meer mensen ermee in aanraking komen. Inzicht in systemisch denken veranderd letterlijk je kijk op het leven. Daarnaast is het een prachtige methode om in je praktijk toe te passen.

Wat krijg je in deze workshop

In deze workshop leer je over de achtergrond en theorie van opstellingen, vanuit de visie van Bert Hellinger. Ik vertel over hoe ik deze inzet tijdens opstellingen, en hoe je zelf op integere wijze een opstelling begeleid. We doen oefeningen waarbij je zelf kan ervaren hoe een systeem werkt en hoe je verbonden bent met je familie. Daarnaast krijg je de gelegenheid om zelf een systemische oefening te begeleiden.

We werken met een kleine groep, zo krijgt iedereen de kans te begeleiden en te ervaren.

Een dynamische, indrukwekkende en helende dag.

De dag is geheel verzorgd; drinken en versnaperingen zijn aanwezig. Daarnaast is er een heerlijke vegetarische lunch.

Praktisch

Plaats: Puur Almere, in de multiruimte
Organisator: Vrijbuiten, Annette Hoorn
Locatie: Randstad 163, 1316BM, Almere

Datum:
Zondag 13 oktober

Tijd:
10.00-17.00 uur, inloop vanaf 09.30uur

Kosten:
€ 87,00 euro, inclusief drinken, versnaperingen en vegetarische lunch

Minimale deelname: 3 personen
Maximale deelname: 9 personen

Graag je voor- en achternaam invullen
Ik neem contact met je op voor bevestiging en betaling.
Geef aan wat van toepassing is