Workshop Opstellingen

Wil je zelf ervaren hoe bijzonder een opstelling is? Wil jij naast het opstellen van jouw eigen vraagstuk ook informatie over de theorie van opstellingen?
Tijdens deze workshop is dat mogelijk. Weet jij wat een systeemopstelling is en in hoeveel situaties je deze kan inzetten om inzicht en heling te krijgen? Misschien ben je al eens aanwezig geweest bij een opstelling, of werk je als coach, therapeut of healer en wil je meer weten over opstellingen. Wwerken in een thema waar andere deelnemers ook aan werken? Dan is er een workshop voor jou!

Graag je voor- en achternaam invullen
Ik neem contact met je op voor bevestiging en betaling.
Geef aan wat van toepassing is

Waarom opstellingen

workshop opstellingen
Systemisch verbonden

Een aantal jaren geleden ben ik met opstellingen in contact gekomen. Er werd een familieopstelling gedaan. Een cliënt werd opgesteld, samen met diens “ouders”, dit zijn de representanten. Er werden vragen gesteld, bewogen in de ruimte, van positie veranderd en langzamerhand kreeg de cliënt inzichten. Eerst was ik sceptisch. Hoe kan je nu op deze wijze inzicht bieden? Hoe kan het dat representanten dingen “weten”? Heel indrukwekkend om te zien hoe de cliënt werd geraakt en geheeld. Oude pijn werd losgelaten en er kwam ruimte voor liefde en acceptatie. Hierna heb ik nog een aantal keer opstellingen bijgewoond en elke keer weer was ik onder de indruk.

Een workshop kan zonder thema plaatsvinden of draaien om een specifiek thema zoals; Heling van de vrouwenlijn, Verbinding in (partner)relaties, persoonlijke ontwikkeling, seksualiteit, enz.

Deze manier van werken is zo helend dat ik graag wil dat meer mensen ermee in aanraking komen. Inzicht in systemisch denken veranderd letterlijk je kijk op het leven. Daarnaast is het een prachtige methode om in je praktijk toe te passen.

Wat krijg je in de workshop

Tijdens een workshop leer je over de achtergrond en theorie van opstellingen, vanuit de visie van Bert Hellinger. Ik vertel over hoe ik deze inzet tijdens opstellingen, en hoe je zelf op integere wijze een opstelling begeleid. We doen oefeningen waarbij je zelf ervaart hoe een systeem werkt en hoe je verbonden bent met je familie.

We werken met een kleine groep, zo krijgt iedereen de kans om te ervaren en eventueel te begeleiden.

Een dynamische, indrukwekkende en helende dag.

De dag is geheel verzorgd; drinken en versnaperingen zijn aanwezig. Daarnaast is er een heerlijke vegetarische lunch.

Praktisch

  • Workshop Sytemisch werk en familieopstellingen
  • Zondag 13 oktober
  • Locatie: Puur Almere, in de multiruimte
    Organisator: Vrijbuiten, Annette Hoorn
    Locatie: Randstad 163, 1316BM, Almere
  • Heling van de Vrouwenlijn
  • November 2019
  • Locatie; Almere

Voor alle 1-daagse workshops geld:

Tijd: 10.00-17.00 uur, inloop vanaf 09.30uur

Kosten: € 87,00 euro, inclusief drinken, versnaperingen en vegetarische lunch

Minimale deelname: 3 personen
Maximale deelname: 9 personen

Graag je voor- en achternaam invullen
Ik neem contact met je op voor bevestiging en betaling.
Geef aan wat van toepassing is