Mijn naam is Annette Hoorn, en ik woon in het mooie Oosterwold in Almere. Sinds 2016 heb ik een zelfstandige coachingspraktijk.

  • Hoe mooi zou de wereld zijn als mensen compassie hebben voor zichzelf en de mensen om zich heen. 
  • Hoe mooi zou de wereld zijn als we handelen, denken en voelen vanuit zelfliefde. 
  • Hoe mooi zou de wereld zijn als we kunnen accepteren dat ook al gaan de dingen anders dan we willen, we nogsteeds kunnen vertrouwen op onszelf.

Het is mijn overtuiging dat de wereld mooier wordt met elk mens die leeft vanuit deze zelfliefde, acceptatie en compassie. Dat is mijn drijfveer om mensen te begeleiden en te zien groeien in hun zelfvertrouwen en acceptatie.

Onzekerheid, is wat mijn leven lange tijd heeft bepaald. Over mijn uiterlijk, over mijn cappaciteiten, over mijn waarde als mens. Gelukkig heb ik kennisgemaakt met onvoorwaardelijke zelfliefde en compassie. Ik heb ontdekt dat ik kan kiezen voor positiviteit, voor een realistische mindset. Dat dankbaarheid, acceptatievermogen, compassie en relativeren krachtige vaardigheden zijn. Alle mensen die mij op dit pad bewust of onbewust geholpen hebben ben ik dankbaar. Ze hebben mij zoveel geleerd en gegeven. Dat ik nu volmodig kan zeggen: “Ik heb compassie voor al wat leeft, ik leef vanuit liefde.”

Ik werk op holistische wijze omdat alles in jouw en in jouw leven met elkaaar verbonden is. Door compassie en liefde in alle delen toe te passen verzacht en versterkt je jouw natuurlijke kwaliteiten en talenten. Heel jezelf en vind jouw weg terug naar een pure vorm van zijn.