Familie- of systeemopstellingen

Heb jij genoeg van onrust binnen je familie. Ben je de terugkerende ruzies zat? Wil jij weten waar onverklaarbare emoties, dromen of gedachtes vandaan komen? Sta je voor een keuze op het gebied van relaties, werk of studie en kom je er niet uit? Zit je hierdoor vast in een situatie en ben je bereid inzichten te aanvaarden?  Met een opstelling krijg je inzicht in de onderbewuste verbanden tussen mensen, keuzes, emoties en ervaringen. Je wordt op zachte wijze geconfronteerd met onbewuste processen. Hierdoor kan je verder vanuit de huidige situatie met nieuwe inzichten, keuzemogelijkheden en begrip. 

Een opstelling kan in een 1 op 1 situatie. Hierbij gebruiken we voorwerpen om de posities in je opstelling te representeren. Zo werken we samen jouw vraagstuk uit zodat je nieuwe inzichten krijgt.

Een opstelling kan ook met representanten; dit zijn gewoon mensen als jij en ik. Zij nemen een positie aan in je opstelling om zo inzicht te geven in emoties, verbanden en onbewuste patronen. Dit werken met een groep geeft vaak mooie en onverwachte inzichten. In verband met de Coronamaatregelen is het tijdelijk niet mogelijk om met representanten te werken. 

Opstellingen zijn geschikt voor
  • Iedereen vanaf 16 jaar
  • Vraagstukken over familie
  • Vraagstukken over opvoeding
  • Vraagstukken over keuzes
  • Vragstukken over werk/opleiding