De weg naar zelfliefde en compassie

Weinig zelfvertrouwen, faalangst, sociale terughoudendheid, iedereen kan er last van hebben. Is het moeilijk voor je om in de spiegel te kijken? Ben je regelmatig teleurgesteld in jezelf omdat je “stomme dingen” doet. Kan je bepaalde karaktertrekken van jezelf niet uitstaan en heb je het idee jezelf steeds in de problemen te brengen? Je voelt je een vreemde in je lichaam. Je bent zo vaak boos en teleurgesteld in jezelf, in het leven. Je ziet alleen je fouten. Je hebt problemen met je lichaam, je gewicht. Je keurt je eigen gedrag af en spreekt jezelf regelmatig streng toe. En vaak ben je daarbij niet erg lief voor jezelf.

Hierdoor leef je in spanning en stress. Je geniet niet van het leven, je overleeft. Leuke uitstapjes geven onzekerheid en spanning. Gebeurtenissen die anders gingen dan jij zou willen blijven lang door je hoofd spoken. Je slaapt slecht, voelt je boos en gefrustreerd. Je hebt last van faalangst, en vermijd sociale contacten. Of je bent de hele tijd bezig met wat anderen van je denken.

Dit kan veranderen. Door compassie, acceptatie en zelfliefde te (her-)ontdekken. Met deze vaardigheden, kan jij op een positieve en gebalanseerde manier in het leven staan. Je krijgt weer plezier in je leven en kan weer genieten. Je ervaart je lichaam als een vriend een huis waarin je tuiskomt. Je ziet de waarde van al je karaktereigenschappen en staat weerbaar tegen tegenslagen. 

Met coaching bij vrijbuiten kom jij terug naar je natuurlijke staat van zijn en hervindt je de balans in je leven. Deze coaching is geschikt voor iedereen vanaf 10 jaar. 

zelfbeeldcoaching is geschikt voor
  • Iedereen vanaf 16 jaar
  • Kinderen tussen de 10 en 16 jaar
  • Zelfbeeldproblematiek
  • Faalangst
  • Levensveranderingen