Voedingsadvies

Orthomoleculair voedingsadvies

De term ‘orthomoleculair’ werd voor het eerst gebruikt in 1968, door professor Linus Pauling. Orthos komt uit het Grieks en betekent: juist, recht of gezond. Moleculair staat voor: wat de moleculen nodig hebben. In de Orthomoleculaire geneeskunde wil men dus met voeding en supplementen werken die het lichaam zonder schade kan gebruiken en verwerken.

Voor wie is deze coaching geschikt

orthomoleculair
Weet wat je eet

Iedereen die wil werken aan zijn gezondheid kan gezonde voeding eten. Het is niet ingewikkeld of lastig. Het is een natuurlijke manier van eten, drinken en leven die je makkelijk toepast. Bij Vrijbuiten krijg je naast begeleiding op het gebied van gezondheid ook hulp bij het aanbrengen van veranderingen in je leven die beter zijn voor jou welzijn. Hierdoor kunnen de klachten verminderen van lichamelijke aandoeningen en ook kunnen de klachten verminderen bij mentale onbalans. Zowel lichamelijke als mentale klachten kunnen verminderen of verdwijnen door het volgen van dit coachingstraject.

Coaching

orthomoleculair
Samen koken en eten

Het is niet eenvoudig om je eet- en leefgewoonten aan te passen. Hoe graag je ook van je klachten af wilt. Bij Vrijbuiten krijg je naast begeleiding op het gebied van voeding ook coaching bij het maken van veranderingen. Ondersteuning in dit proces zorgt ervoor dat jij het volhoudt en dat de veranderingen snel gaan voelen als nieuwe gewoonten. In periodes dat de motivatie minder is, kan je terugvallen op je nieuw geleerde vaardigheden of even contact met mij zoeken. Met coaching sta je er niet alleen voor!

Als je je levensstijl wilt veranderen kom je er vaak achter dat je in je leven bepaalde gewoontes hebt ontwikkelt die slecht voor je zijn. Inzicht in jezelf en het ontstaan van die gewoontes is heel belangrijk als je wilt veranderen. Door systeemopstellingen ten opzichte van voeding en voedingsgewoonten krijg je diep inzicht. Vanuit deze kennis kan jij makkelijker veranderen.

orthomoleculair voor het hele gezin

Pubers die leven op fast-food. Kinderen die niet lusten. Je partner die leeft op vlees en aardappels. Hoe krijg je hun in beweging op weg naar gezond eten? Want jij wilt toch ook het beste voor je gezin?

Ga daar maar eens aan beginnen, mensen in beweging krijgen die eigenlijk niet willen. Gelukkig zijn er veel mogelijkheden om je gezin mee te krijgen in een gezonde levensstijl. Door zelf de positieve kanten te voelen en je motivatie van binnenuit te laten komen. En door je gezinsleden daarin meer te nemen. Bij Vrijbuiten krijg jij persoonlijke begeleiding in hoe je gezond kan eten en hoe je dit binnen je gezin kan laten werken. Ook andere gezinsleden kunnen begeleiding krijgen zodat de positieve veranderingen ook voor hun haalbaar en leuk zijn.

Twijfel je nog of wil je meer informatie, neem dan vrijblijvend contact met me op.

Maak nu een afspraak>